Samenvatting: ExaGrid en Comtrade Software presenteren uiterst geconvergeerd backupsysteem voor virtuele omgeving

Samenvatting: ExaGrid en Comtrade Software presenteren uiterst geconvergeerd backupsysteem voor virtuele omgeving Press Release from BusinessWire.com has been published today, Marcin Frąckiewicz, .

WESTBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)–ExaGrid®, een toonaangevende provider van uiterst geconvergeerde opslag voor backup, en Comtrade Software, ontwikkelaar van het intelligente beschermingssysteem voor applicatiegegevens HYCU – werken samen aan een systeem dat applicaties voor backups koppelt aan opslag. Dit programma wordt specifiek ontwikkeld voor gevirtualiseerde ruimtes. HYCU van Comtrade Software en de schaalbare backup-applicatie ExaGrid, dat werkt met schijven, voorzien tezamen in een elegante, maar eenvoudige oplossing voor complete beveiliging van IT-gegevens uit datacenters.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.