Samenvatting: Mount Elbert, GIC en OPTrust richten EdgeCore Internet Real Estate op

Samenvatting: Mount Elbert, GIC en OPTrust richten EdgeCore Internet Real Estate op Press Release from BusinessWire.com has been published today, Marcin Frąckiewicz, .

DENVER, TORONTO & SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)–Mount Elbert Capital Partners (Mount Elbert), GIC en OPTrust hebben vandaag de oprichting van EdgeCore Internet Real Estate, LLC (the “Company”) aangekondig. Dit investeringsvehikel heeft volledig geïntegreerde capaciteiten voor de ontwikkeling, aankoop en exploitatie van datacenters in Noord-Amerika. Het bedrijf begint met een kapitaal van meer dan 800 miljoen dollar aan eigen vermogen, met als doel circa 2 miljard dollar te investeren in de ontwikkeling van datacenters.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.